dijous, 15 de juliol del 2010

VÍDEO INTERACTIU

Vídeos interactius


L’elaboració de materials per treballar a l’aula ha anat evolucionant, i molt ràpidament els darrers anys. Des del fotocopiar-retallar-enganxar-fotocopiar la composició, passant pels processadors de textos a les presentacions de diapositives, els podcasts, els vídeos i moltes més possibilitats.
Imagineu poder elaborar un vídeo i alhora tenir al costat una pissarra blanca en la qual poder incloure altres elements interactius de manera paral·lela? Una enquesta, una pàgina web, un mapa, text, una fotografia, un flash, un RSS,…
Doncs aquesta possibilitat ja és una realitat i una realitat senzilla, es diu Viddix. Aquí teniu un vídeo demostratiu, de moment només en anglès.
Quins usos li podem donar a Viddix? Per exemple, un grup d’alumnes grava una escena en anglès, puja el vídeo i a la part dual de la pantalla van apareixent paraules destacades, preguntes sobre la comprensió de l’escena o imatges il·lustratives. El vídeo s’inclou com a tasca a Moodle o a un bloc d’aula perquè la resta de companys i companyes el tingu¡n com a recurs o com a activitat.
Vegeu un exemple en aquest enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada