dilluns, 20 d’agost del 2012

L'ESCOLA HA DE LIDERAR DE NOU

Aquest és un article que no ens podem perdre!! 
El 17 d'agost es va publicar a la Vanguardia i crec tots els docents haurien de llegir.(per això he posat el senyal d'obligació). Jordi Carmona, director de l'escola Garbí/Pere Vergés d'Esplugues ens parla de com l'escola ha de tenir l'actitud de resiliència, saber-se encarar a les situacions adverses amb positivisme i professionalitat. Ens parla d'emprenedoria, de talent, de compartir, de creativitat, d' avaluació, d'esperit crític...
Moltes d'aquestes idees han sortit diverses vegades als claustres i formen part del nostre ideari pedagògic, no permetem que només siguin paraules i idees, anem més enllà, amb compromís, amb responsabilitat i professionalitat.
Cal defugir el fatalisme i la comoditat i retrobar l'esperit emprenedor, actiu i innovador que va tenir l'escola als anys 70 i 80. Cal trencar amb l'endogàmia i el victimisme, obrir-nos enfora, veure que s'està fent, compartir experiències, idees i enriquir-nos com a professionals que som, de conèixer per aprendre! 

 I Acaba dient: " És l'hora de l'escola emprenedora, compromesa i creativa. Estem preparats" I tant, endavant!! som tots al mateix vaixell i el farem navegar!

  • Us deixo l'enllaç a l'article: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada